Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Agententoepassing
Thuis

FORTUNE BEST CORPORATION LIMITED

China FORTUNE BEST CORPORATION LIMITED certificaten
China FORTUNE BEST CORPORATION LIMITED certificaten
Dank u zeer voor de efficiënte dienst. Ik waardeerde hopend wij veel meer zaken kunnen doen!

—— Jake

Ik ben zo blij wij goede mededeling en samenwerking konden houden!

—— David

Ik ben online Chatten Nu

FORTUNE BEST CORPORATION LIMITED

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
FORTUNE BEST CORPORATION LIMITED FORTUNE BEST CORPORATION LIMITED FORTUNE BEST CORPORATION LIMITED FORTUNE BEST CORPORATION LIMITED FORTUNE BEST CORPORATION LIMITED FORTUNE BEST CORPORATION LIMITED FORTUNE BEST CORPORATION LIMITED FORTUNE BEST CORPORATION LIMITED FORTUNE BEST CORPORATION LIMITED FORTUNE BEST CORPORATION LIMITED

Bedrijf Details:

Type Business : Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Jaarlijkse omzet : 200million-600million
Opgericht Jaar : 2001
Export pct : 90% - 100%
Fortune Best Corp., Ltd werd opgericht in het jaar 2001, met senior professionals met een volledige internationale staalhandelervaring van 5-28 jaar om de professionele service te bieden aan de klanten, gespecialiseerd in Import en Export van alle soorten ijzer en staal, ruw materialen en apparatuur.

Met een geconsolideerde sterke relatie met meer dan 50 grote en middelgrote staalfabrikanten en vele kleinschalige staalfabrieken in China, en met brede samenwerking met vele grote en middelgrote ondernemingen over de hele wereld, genieten we van de markten in Korea, Japan en Zuidoost Azië, Vietnam, de VS, Europa, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika, Turkije, Afrika en andere regio's enz.

We kunnen u helpen om Chinese staalproducten van de meest geschikte fabrieken te kopen, tegen een concurrerende prijs, met een goede kwaliteit en met de beste service.
We kunnen helpen om uw ijzererts, staalschroot, ruwijzer, knuppel / plaat evenals staalproducten en apparatuur in China en andere landen te introduceren.
We kunnen ook hoogwaardige staalmaterialen en -producten leveren tegen compatibele prijzen uit andere landen dan China.

We zijn ook gespecialiseerd in import en export voor alle soorten ijzer en staal, Al Alloy Ingot (ADC12), ferro en non-ferro schroot. In het geval van non-ferro schroot zijn wij gespecialiseerd in folies, materiaal voornamelijk uit de voedingsindustrie, yoghurt, enz ..


Wij zijn Chinees:

Ons hoofdkantoor bevindt zich in het midden van het vasteland van China, we weten goed hoe we alle goede Chinese fabrieken moeten beheren. We hebben goede relaties opgebouwd met veel grote en middelgrote molens zoals WISCO, Capital Steel (Shougang), Ansteel, Baosteel, Maanshan, Baotou, Shagang, Tisco, Nanjing, Xinyu, Hanye, Lianyuan, Xiangtan, Jiuquan, Jinan , Laiwu, Panzhihua, Beitai, Liuzhou, Kunming, Nanchang (Changli), Xingtai, Shaoguan, Pingxiang, Zhujiang, Ningbo Steel, CPIT (Daye, Xingcheng en Shijiazhuang) enz. Evenals vele middelgrote of kleinschalige molens in de afgelopen jaren van verbinding en / of succesvolle samenwerking.

De enige agent van Chinees staal is GEZOCHT!

Wie we zijn:
Wij zijn Fortune Best Corp., Ltd .:
---- Een toonaangevend Chinees staalbedrijf opgericht in 2001.
---- Senior professionals met internationale staalervaring van meer dan 26 jaar in China.
---- Met nauwe verbindingen met de meeste Chinese staalfabrieken.
---- Om de meest concurrerende prijs te bieden van de meest geschikte Chinese staalfabrieken, gespecialiseerd in het importeren en exporteren van alle soorten ijzer en staal, evenals grondstoffen.
---- Om de professionele service te bieden aan de klanten.
---- Onze exporthoeveelheid in 2015 is meer dan 700.000,00MT.
---- Onze maximale jaarlijkse omzet is 600 miljoen USD.
We hebben kantoor / exclusieve agenten opgezet in Vietnam, India, Dubai, en ze genieten van goede zaken bij ons.
We zijn nu op zoek naar exclusieve agenten in andere landen.
Word jij de volgende enige agent van een vooraanstaande Chinese staalprovider Neem nu gewoon contact met ons op !!Wie kan onze (enige) agent zijn:
Met goede ervaring in staal biz, goede verbindingen met verschillende eindkopers in het land, om krachtig te zijn in het ontwikkelen van nieuwe klanten.
 
Agent verantwoordelijkheid:
De agent moet marktinformatie inclusief prijzen en eisen verzamelen en regelmatig rapporteren aan Fortune Best om de marktvraag te analyseren, een nieuwe klant ontwikkelen en nieuwe business voor ons brengen.

Agentbeschermingsbeleid:
Elke klant die door de agent is binnengebracht, wordt binnen een redelijke termijn via deze agent gekanaliseerd. Als u wordt gekozen als onze enige agent in uw land / gebied, zullen alle bestellingen met betrekking tot uw territorium marge met u delen.

Agentwinst:
Agent geniet van min. 30% van de totale pure marge (pure marge betekent totale marge aftrek financiële kosten), die moet worden betaald binnen 7 dagen nadat Fortune Best betaling van klanten heeft ontvangen.

Neem contact op:
Toevoegen: eenheden 9-16, 47 / F., World Trade Tower, nr. 686, Jiefang Avenue, Wuhan, China
Tel: + 86-27-8544 8800 Fax: + 86-27-8544 8789 Mobiel: + 86-1380 7179 585
E-mail: rebecca@fortune-best.com

steel@fortune-best.com

Website: www.fortune-best.com

Contactgegevens
FORTUNE BEST CORPORATION LIMITED

Contactpersoon: Mr. Olen Yu

Tel.: 86-27-8544 8800

Fax: 86-27-8544-8789

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)